SINT-PIETERS-LEEUW: – Op de gemeenteraad van donderdagavond ging agendapunt 3 over de definitieve vaststelling over het RUP Wilderveld.
De publiekstribune was te klein om alle aanwezige buurtbewoners plaats te bieden. Op vraag van de oppositie partijen was er een hoofdelijke stemming op de vraag ‘keurt u het  RUP Wilderveld goed zoals het nu voorligt.’
18 ja stemmen, 11 neen stemmen en 0 onthoudingen
(3 raadsleden waren verontschuldigd voor hun afwezigheid).

Bij de ingang deelde het het wijkactiecomité ‘Wilderveld Verstikt’  een panflet uit waarin ze meedeelt dat de procedure van her RUP Wilderveld niet conform gebeurde. En dat het voor de gemeenteraad onmogelijk was om een geldige uitspraak te doen daar volgens het wijkactiecomité het RUP Wilderveld zoals het nu voorligt vervallen is.

Wordt dus zeker vervolgd.

%d bloggers liken dit: