SINT-PIETERS-LEEUW: – Om 17.00 uur startte in zwembad Wildersport de jaarlijkse ’24-uren zwemmarathon’ dit jaar ten voordele van Huize Terloo in Bellingen.

Zwem gratis mee voor het goede doel tijdens de ’24-uren zwemmarathon’ nog tot zaterdag 19 november 2011 om 17.00 uur in zwembad Wildersport, sportlaan 11 te Sint-Pieters-Leeuw.

Elke gezwommen kilometer wordt gesponsord door bedrijven, handelaars en individuen.
De opbrengst gaat integraal naar de aankoop van een minibusje voor Huize Terloo.

Huize Terloo is een orthopedagogisch centrum met een residentieel hulpaanbod voor kinderen en jongeren met gedrags- en emotionele problemen en / of een lichte verstandelijke beperking.

Anne Walters, Algemeen Directeur Huize Terloo : “ Met de opbrengst gaan we een minibusje aankopen. Dat zal dienen voor het weekend vervoer van de kinderen. Dus ze bijvoorbeeld vrijdagavond naar huis brengen. Het zal ook gebruikt worden bij allerlei activiteiten zoals op woensdagnamiddag. Ook als we op kamp gaan zal het busje goed van pas komen. Zo gaan we soms naar de Ardennen en dan zal het busje meegenomen worden om ter plaatse uitstappen te doen. Voor onze oudere jongeren die niet meer naar school gaan en die een vervangende activiteit hebben, worden ook met het busje naar die activiteit gebracht bijvoorbeeld naar de zorg-boer of Econet. Dus het zal goed van pas komen.“


Ilse Dereymaeker, Stafmedewerker -verantwoordelijke fundraising: “ We vinden het tof en heel leuk dat zoveel mensen op een sportieve manier zich willen inzetten om ons te steunen.
Ook de mensen die dit weekend niet kunnen langskomen kunnen ons steunen. Alle info staat op onze site. U kan ook steeds onze werking steunen door een storting te doen op het nummer :433-3134171-29 met vermelding : Gift Huize Terloo.”

( sfeerfoto’s van de zwemmers, vrijdagavond rond 20.30 uur)

Meer info via: www.huizeterloo.be – O.C. Huize Terloo, Kareelstraat 2 -1674 Bellingen

%d bloggers liken dit: