RUISBROEK: – De lokale politie van Sint-Pieters-Leeuw registreerde vandaag 22 klachten van inbraken in voertuigen in de deelgemeente Ruisbroek.

Het spoor van vernieling loopt over de Fabriekstraat-P.Michielsstraat, Villalaan, Wandelingstraat ,Reystraat , Gieterijstraat, Boomkwekerijstraat en Kerkplein. De feiten zijn gepleegd tijdens de nacht van woensdag op donderdag.
Al de inbraken werden gepleegd op dezelfde wijze,nl.door het inslaan van een zijruit vooraan en gepleegd op voertuigen van een Frans automerk (Peugeot, Citroën, Renault,..)
Buiten de diefstal van 2 maal een GPS-toestel werd in de meeste gevallen een geringe en nogal vreemde buit gemaakt, o.a. een basketbal, muntstukken, gasvuur en slijpmachines terwijl andere waardevolle zaken onaangeroerd bleven.
Alle voertuigen werden door de lokale recherche aan een sporenonderzoek onderworpen en de lokale politie voert een buurtonderzoek uit op alle plaatsen waar de inbraken werden gepleegd.
De medewerking van de burgers, inzonderheid de bewoners van Ruisbroek wordt gevraagd om alle verdachte handelingen die ze de voorbije nacht mogelijk gehoord of gezien hebben te melden aan de lokale politie op het tel. 02/371.22.28.

Meer info :  www.lokalepolitie.be/5414/

5 comments

  1. Beste mensen, politici en politemensen,
    hebben jullie al eens goed gezien wat er allemaal rondloopt in Ruisbroek ? Wordt het niet hoog tijd om daar iets tegen te doen ? Het zal alleen maar erger worden.
    Aan het station, de kerk, elk pleintje en stukje groen is vergeven van gespuis !!! Het is een echte schande. Elke serieuze mens gaat hier vertrekken om elders wat rust te vinden. En dan wordt het ooit eens zo toffe Ruisbroek omgevormt tot een misdaadgemeente. Gezagsdragers, doe er wat aan aub, nu het nog kan………

  2. Cameras plaatsen en zekers aan inwegen . Politie corps terug splitsen , en afdelingen (burelen) in de deel gemeentes met Brussel , o.a Vlezenbeek , Ruisbroeck ,Negenmanneke als eerste. Wie plaats er nu zijn stormtroepen (politie) in de achterlijnen ? Mensen denk er aan voor verkiezingen in 2012 !

  3. de jongeren van ruisbroek zijn het probleem niet.ze hangen hier wel samen rond zoals aan het station en de kerk en de pleintjes maar ze laten iedereen gerust.wat moet jeugd hier doen in ruisbroek en in gans sint-pieters-leeuw hier is nooit niets te doen,ze doen hier niets voor de jeugd.

  4. Al verschillende keren gebeld naar politie voor overlast en nachtlawaai op de parking aan het station . Feite : De politie komt of niet naar hun zin en als ze dan voorbij komen maken ze een ritje rond de parking en zijn terug weg .
    Ondertussen blijft de parking aan het station onveilig waar op ze lekker kunnen verder dealen en zich zat drinken en dan lekker eens een paar toertjes doen waarbij slippende banden goed te horen zijn .

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: