SINT-PIETERS-LEEUW: – Op vrijdag 20 mei 2011 viert men het 3 jarig bestaan van de wekelijkse markt aan de Rink in Sint-Pieters-Leeuw.
Wie die dag bij drie streekproducenten iets koopt krijgt een gratis winkeltas van Pajottenland+.

Schepen van markten Sint-Pieters-Leeuw Luc Van Ruysevelt, Jos Huwaert en Lien Standaert van Pajottenland+

Schepen van markten Luc Van Ruysevelt: “ Reeds drie jaar kan men aan de Rink op vrijdagnamiddag tot 19 uur zijn inkopen doen aan verschillende standjes waaronder ook van boeren en producenten uit de regio. Op 20 mei gaan we dit vieren. Dat is enkele weken later dan de effectieve drie jaar maar tegen dan moeten de wegenwerken aan de Rink verder gevorderd zijn waardoor er terug doorgang is aan de Rink.
Dit evenement zal extra in de kijker worden gezet door onze deelname aan de ‘Lente van het Pajottenland’ (KLIK HIER). Wie die dag drie stempeltjes verzameld bij streekproducenten krijgt van Pajottenland+ een gratis winkeltas.
Ook zal die dag de markt muzikaal opgefleurd worden.”
.
Michel Doomst, voorzitter Pajottenland+: “ Tijdens de lente van het Pajottenland zal intens de boodschappentas met de merknaam Pajottenland aan de bezoekers worden aangeboden: het is een voorbeeld waarbij we het dagelijks koopgedrag van de bewoners en bezoekers aan het streekmerk willen koppelen.
Er is te weinig besef van de streekconnectie die een aantal winkels, producenten en producten hebben: we willen er op verschillende momenten met aanwezigheid op de markten aan werken.”

%d bloggers liken dit: