SINT-PIETERS-LEEUW: – Vanaf 1 januari 2011 kan je iedere donderdag een hulpverlener van CAW Delta consulteren in de gebouwen van het OCMW Sint-Pieters-Leeuw, namelijk in het Sociaal Huis, Fabriekstraat 1 te 1601 Ruisbroek.

CAW is de afkorting voor Centrum Algemeen Welzijnswerk. Het centrum heeft een jarenlange ervaring opgebouwd in het geven van informatie, advies en ondersteuning. Dit kan gaan over vragen van verschillende aard, namelijk in verband met relaties en seksualiteit, opvoeding van kinderen, scheiding, wonen, administratie en financiën en gelukkig zijn.
Als je niet meer weet waar te beginnen, dan gaan zij samen met jou op zoek naar een oplossing.

Zit je in de knoop met jezelf? Zie je niet meer hoe het verder kan in je relatie? Heb je vragen over de opvoeding van je kinderen? Heb je praktische of juridische vragen? Of ben je gewoon op zoek naar informatie?
Een oplossing ligt niet altijd voor de hand. In een persoonlijk gesprek zet Karen Jonckheere samen met jou alles op een rijtje. Er wordt samen gezocht naar een antwoord op je vraag.
Meer informatie vind je op de website www.cawdelta.be.
Voor een afspraak kan je terecht op het nummer 02 361 09 16.

De antennewerking is een initiatief van CAW Delta in samenwerking met het OCMW van Sint-Pieters-Leeuw
Sociaal Huis: Fabriekstraat 1, 1601 Ruisbroek 02 371 03 50

%d bloggers liken dit: