SINT-PIETERS-LEEUW / VLAAMS-BRABANT: – Het wordt met oudejaarsavond weer lekker feesten in de buurt en we kunnen de wagen, fiets of brommer rustig thuis laten want de feestbussen van De Lijn brengen ons veilig naar onze feestbestemming en ook weer thuis!

Ga je samen met familie of vrienden feesten om het nieuwe jaar 2011 te vieren en zoek je een veilig en leuk vervoermiddel? In de provincie Vlaams-Brabant zijn speciaal voor jou comfortabele en aangename feestbussen van De Lijn gereserveerd die tijdens de oudejaarsnacht 2010-2011 rijden.
Je kunt dus de auto rustig laten staan en voluit kiezen voor veiligheid en comfort dankzij de provinciale eindejaarscampagne “Ligt de roes op de loer, denk aan veilig vervoer”.

Met slechts één ticket van 2,50 euro kunnen de feestvierders van 21.00 uur ’s avonds tot 6.00 uur ’s morgens (uitgezonderd tussen 24.00 en 1.00 uur ’s nachts) onbeperkt reizen in de gehele provincie en zelfs daarbuiten met de bussen van De Lijn.
Houders van een Buzzy Pazz, Omni Pazz of 65-plus kaart rijden gratis.

Gedurende de ganse oudejaarsnacht doorkruisen de bussen van De Lijn om het uur Sint-Pieters-Leeuw.
Fuifnummers kunnen op oudejaarsavond meerijden met de feestbussen waarvan lijn nummer 172 wordt ingezet door de gemeente en feestbus nummer 170 door De Lijn

bekijk de kaart en uurregeling via volgende link:
www.sint-pieters-leeuw.be/upload/19179694/downloads/66370_Infoleeuw_December_NYE.pdf

Share

%d bloggers liken dit: