ZUUN: – Op zondag 12 september 2010 vond de inmiddels derde editie plaats van de Leeuwse wandelzoektocht, georganiseerd door Rotary club Sint-Pieters-Leeuw.


Ondanks het regenachtige weer was er dit jaar opnieuw een mooie opkomst. Vooral de aangename, ongedwonge sfeer kreeg veel bijval: verscheidene deelnemers vroegen reeds naar de datum van de vierde wandelzoektocht!

Dit jaar leidde de tocht van 6km doorheen de prachtige Zuunvallei. Dankzij de samenwerking met VZW Natuurpunt werd het een leerrijk evenement, maar was het ook echt genieten op de voorziene rustplaats vanop één van hun beschermde weilanden. Het prachtige verzicht op de vallei, de absolute kalmte en een fris drankje maakten het af. Ook op de vertrek- en aankomstplaats in het parochiecentrum van Zuun was het aangenaam vertoeven; pensen en hamburgers waren erg gegeerd.

Rotary club Sint-Pieters-Leeu kan terug kijken op een mooie dag; de winnares van de hoofdprijs (een Nikon digitaal reflextoestel) zal dit zeker bevestigen.

Voor VZW Huize De Poel werd het eveneens een geslaagde editie, de opbrengst van deze wandelzoektocht gaat net zoals vorige jaren integraal naar hen.
Deze derde editie bevestigt dat dit mooie initiatief er eentje is om jaarlijks verder te zetten dankzij u, deelnemers, sponsors en sympatisanten!

Meer info en foto’s: www.rotaryspl.be

bron: Ann De Clercq

Share

%d bloggers liken dit: