VLAAMS-BRABANT: – Ter gelegenheid van het 15-jarige bestaan van de provincie Vlaams-Brabant en de provincie Waals-Brabant organiseren deze provincies samen met het festival van Vlaanderen en het festival de Wallonie du Brabant Wallon een jubileumconcert.

Dit concert vindt plaats op22 september om 20 uur in het prachtige kader van Château du Lac in Genval. Op het programma staat ARSIS4 & Marie Hallynck, cello met Strijkkwartet opus 18 nr. 6 van Ludwig van Beethoven en Strijkkwintet opus 163 D 956, Franz Schubert.

Wilt u graag aanwezig zijn op deze feestelijke avond? Dat kan! Stuur ten laatste op woensdag 15 september een mailtje naar cultuur@vlaamsbrabant.be en misschien bent u wel bij de gelukkigen!
De plaatsen zijn beperkt en worden toegekend in volgorde van inschrijving.
Lees meer over dit concert

Share

%d bloggers liken dit: