SINT-PIETERS-LEEUW: – De lokale recherche van de PZ Sint-Pieters-Leeuw heeft een 27-jarige man uit Sint-Lambrechts-Woluwe opgepakt, die ervan verdacht wordt tijdens het afgelopen jaar meer dan 15 oplichtingen te hebben gepleegd.

De man ging steeds op dezelfde manier te werk: hij opende bij verschillende financiële instellingen een bankrekening door gebruik te maken van een gestolen identiteitskaart en liet de post van het slachtoffer afleiden naar een postbus. Vervolgens maakte de verdachte misbruik van de nieuwe bankkaart door de geopende rekeningen te plunderen en aankopen te doen op krediet bij grootwarenhuizen.

Na maandenlang onderzoek kon de verdachte gelokaliseerd en gearresteerd worden. De verdachte werd ter beschikking gesteld van het parket te Brussel.

Meer info:  www.lokalepolitie.be/sint-pieters-leeuw

%d bloggers liken dit: