SINT-PIETERS-LEEUW: – Gevolg aan een diefstal van 2 bankkaarten tijdens een verhuis in een woning in de Domstraat te Vlezenbeek op 21 juni 2010 werd er meermaals geld van de rekening van het slachtoffer gehaald en diverse aankopen van o.a. elektronische apparatuur betaald . Het slachtoffer stelde de diefstal slechts enkele weken nadien vast toen hij zijn rekeninguittreksels ontving en er in totaal een zeer grote geldsom van zijn rekening was gehaald. Het uitvoerig gevoerd onderzoek door de lokale recherche van Sint-Pieters-Leeuw resulteerde zaterdag na een huiszoeking in de arrestatie van een koppel uit Grimbergen.

Aan het onderzoek namen 8 leden van de lokale politie Sint-Pieters-Leeuw deel.
De 2 verdachten bekenden de feiten alsmede reeds voor een grote geldsom allerhande artikelen te hebben aangekocht. De in de woning van het koppel aangetroffen artikelen werden in beslag genomen.
Beiden werden ter beschikking van het parket gesteld.

Meer info:  www.lokalepolitie.be/sint-pieters-leeuw

%d bloggers liken dit: