Op zondag 25 juli 2010 vindt in Dendermonde het Open Belgisch Kampioenschap Orgeldraaien plaats. Voor deze 5de editie schreven zich in totaal 20 draaiorgelspelers in. Twee daarvan komen uit Sint-Pieters-Leeuw.

  • Seraphin Weiss uit Sint Pieters Leeuw met Violinopan 22 toets
  • Louis Weiss uit Sint Pieters Leeuw met Harmonipan 33

Praktisch: Zondag 25 juli 2010, tussen 14 en 18 uur.
Het Open B.K. Orgeldraaien 2010 valt samen met de bekende brocantemarkt in het stadscentrum van Dendermonde.
Gratis toegang.

MechaMusica (www.mechamusica.be) is de eerste en enige vzw in België die draaiorgelspelers, fabrikanten en liefhebbers van allerhande automatisch spelende muziekinstrumenten verenigt, De organisatie heeft als doel om de belangstelling voor en de instandhouding van draaiorgels te stimuleren.

Share

%d bloggers liken dit: