SINT-PIETERS-LEEUW / ANDERLECHT: – Aan de Vaartdijk is het lichaam van een drenkeling uit het kanaal Brussel-Charleroi gehaald.

Het lichaam is nog niet geïdentificeerd.

UPDATE 16/7/10:
Donderdagnamiddag voerden de hulpdiensten een zoekactie uit naar een drenkeling in het kanaal Brussel-Charleroi op de grens van Drogenbos, Anderlecht en Sint-Pieters-Leeuw. Rond 16u15 kwam een oproep binnen van een jongeman die in het kanaal was terecht gekomen ter hoogte van de Anderlechtstraat. De jongen werd een tweetal uur later dood teruggevonden aan een sluis in Anderlecht. Tijdens de zoekactie lag het scheepsverkeer stil. Het gaat om een 18-jarige jongen uit Anderlecht die aan het vissen was. Toen zijn vislijn ergens bleef hangen en hij deze wou lostrekken viel betrokkene in het water. De jongeman, die niet kon zwemmen, spartelde nog naar de overzijde maar zonk. Een ooggetuige gooide nog een reddingsboei, maar die kwam te laat, de jongen was al onder. Het slachtoffer werd later door het duikteam van de Brusselse brandweer uit het water gehaald aan de sluis te Anderlecht en nog gereanimeerd maar kon niet meer gered worden.

Meer info:  www.lokalepolitie.be/sint-pieters-leeuw

Share

%d bloggers liken dit: