SINT-PIETERS-LEEUW: – Eind maart hebben HUB studenten Annelies De Pauw, Sander Bosmans en Sammey De Mulder een Ecobeurs onder de naam ‘Eco-Pleasure’ georganiseerd in Sint Pieters Leeuw. De opbrengst van deze beurs, gaat nu naar naar de plaatselijke natuurvereniging Natuurpunt.

Secretaris Leeuwse Natuurvrienden Etienne Larock: “Natuurpunt Sint-Pieters-Leeuw is dan ook zeer vereerd met de cheque van 384,11 euro die ze mocht ontvangen. Ze bedanken de studenten en de deelnemers voor dit initiatief en de geldelijke steun. Deze zal gebruikt worden om nieuwe natuurgebieden te verwerven zodat dit initiatief een blijvende waarde heeft.”

Eco-Pleasure
Eco-Pleasure

Meer dan 15 bedrijven en handelaars namen in maart deel aan de beurs.
Het aanbod van eco produkten en diensten was zeer gevarieerd van fietsen, wol, speelgoed, drank, zonnepanelen, websites tot windmolens.
Meer dan 250 bezoekers hebben deze gratis beurs bezocht. En uiteraard ook het café met bio-producten werd gesmaakt.

Zie ook het artikel over de Ecobeurs Eco Pleasure – KLIK HIER

Share

%d bloggers liken dit: