VLAAMS-BRABANT: – Van 17 tot en met 21 mei 2010  zullen in zestien politiezones van de provincie Vlaams-Brabant extra controles op gordel worden verricht door de politiediensten. Deze controles passen in de provinciale controleweek van de campagne ‘Bij mij ben je veilig’.

Sedert 2007 wordt in de provincie Vlaams-Brabant met succes de campagne ‘Bij mij ben je veilig’ gevoerd ter bevordering van de gordeldracht in Vlaams-Brabant. In dat kader voeren de politiediensten in Vlaams-Brabant controles op de gordeldracht uit en worden door het provinciebestuur sensibiliserende acties naar diverse doelgroepen gehouden.

ShareSchrijf nu in voor het 6e  Sextettentornooi
van Volleybalclub Ruisbroek’84  op
29 mei 2010.

Dit tornooi staat open voor alle competitieve en/of recreatieve ploegen uit de streek.

Meer info en inschrijvingsformulier: www.ruisbroek84.be

%d bloggers liken dit: