RUISBROEK: – Hoofdconcessiehouder Total en Autogrill openen vrijdag 29 januari 2010 een nieuw tankstation, Quick en Délifrance op de Autostrade E19 Brussel-Parijs in Ruisbroek.


Autogrill Belux opent morgen, vrijdag 29 januari 2010, gloednieuwe faciliteiten op de parking in Ruisbroek, gelegen langs de E19 richting Parijs. De parking wordt verrijkt met een Quick met drive-in, een Délifrance ( Franse bakkerijproducten) met vernieuwd aanbod en een gloednieuw tankstation van Total.

In Ruisbroek bevindt zich ook de eerste Belgische waterstoftank (Zie artikel 3/6/2008).

Met dit meest recente totaalproject zorgt de specialist in food & beverage voor mensen onderweg niet alleen voor de voortzetting van de kwaliteitsinjectie langs de Belgische snelwegen, maar tevens voor een primeur. In Ruisbroek bevindt zich vanaf morgen namelijk de eerste Quick drive-in langs een snelweg in België.

Rudy Hulsman, Algemeen Directeur van Quick Belux: “De Quick-drive in Ruisbroek is uniek, en zal dienen als pilootproject voor de Belgische markt. We zijn zeer blij dat we samen met onze partner Autogrill deel kunnen uitmaken van het prachtige totaalproject in Ruisbroek, een meerwaarde voor de Belgische wegeninfrastructuur. Voor Quick is het tevens een bevestiging van zijn strategie om meer restaurants te gaan openen langs belangrijke snelwegen.”

In het Quick-restaurant kan men elke dag tussen 11u en 21u30 terecht voor de bekende producten van de Belgische fastfoodketen. *

Naast Quick maakt ook Délifrance deel uit van de nieuwe parking in Ruisbroek. De specialist in “snelle restauratie op zijn Frans” biedt ontbijt, salades, verse belegde broodjes, warme snacks, soepen en desserten met veel aandacht voor evenwichtige maaltijden. De reizigers kunnen er dagelijks terecht tussen 7u en 15u30. Beide restaurants moeten zorgen voor een kwalitatief en afwisselend aanbod naar de reiziger en de pendelaar.

Jean-Paul Van Avermaet, managing director van Autogrill Belux is tevreden met de finalisatie van het project: “We zijn tevreden dat Ruisbroek klaar is en open gaat. Het is een bestendiging van onze bedrijfsfilosofie en onze strategie. We willen niet alleen de faciliteiten langs de snelwegen op een innovatieve manier verbeteren, maar we streven ook naar een gevarieerd en gezond aanbod voor de mensen onderweg. En dat zijn precies de waarden waaraan deze nieuwe vestiging beantwoordt.


Met de opening van het nieuwe restaurantgebouw sluit ook het AC-restaurant dat zo’n 30 jaren dienst deed.
Het zal worden afgebroken om plaats te maken voor extra parking. De werknemers verhuizen mee naar het nieuwe gebouw.

Eind 2010 sluit ook het Motel op de binnenring in Ruisbroek . In 2011 start dan de bouw van een volledig nieuw driesterrenhotel. Het wordt een Best Western Hotel voorzien van alle technische snufjes voor de zakenman. En met de nodige vergaderzalen.

Share

%d bloggers liken dit: