SINT-PIETERS-LEEUW: – Patrick Bosmans is vanaf 1 februari 2010 de nieuwe secretaris van het OCMW van Sint-Pieters-Leeuw. De voorbije jaren werkte hij als secretaris aan het OCMW van Meeuwen-Gruitrode.

Na vijfentwintig jaar dienst nam secretaris Patrick Bosmans ontslag bij het OCMW van Meeuwen-Gruitrode.
Patrick Bosmans was van bij de start in 2000 met zijn collega’s secretarissen uit Noord-Limburg één van de bezielers van OCMW-vereniging Welzijnsregio Noord-Limburg. Hij maakte er deel uit van de Adviescommissie Algemeen Beleid die het overleg voert tussen de OCMW’s en die de vergaderingen van de Raad van Beheer voorbereidt. Daarnaast was hij een belangrijke inspirator voor de dienst Tewerkstelling en Opleiding.

OCMW-voorzitster Lydie Jacobs van Meeuwen-Gruitrode: “Hij is recent nog door het OCMW en de gemeente gevierd. Bosmans was één van de voortrekkers in de intergemeentelijke samenwerking tussen 9 OCMW’s in Noord-Limburg. Ook de uitbouw van de kinderopvang in Meeuwen-Gruitrode, de welzijnsregio en het Limburgs Steunpunt lagen hem nauw aan het hart.

Meer info over het OCMW van Sint-Pieters-Leeuw: www.ocmw-sint-pieters-leeuw.be

Share

%d bloggers liken dit: