logo-brandRuisbroek: -Vrijdag rond 14u15 brak brand uit bij Volvo Truck Center Ruisbroek op de Vorstsesteenweg 151.
In de herstelplaats vatte een vrachtwagen vuur en brandde uit.
De brandweer van Brussel is ter plaatse. Het vuur kon snel geblust worden.

UPDATE 1:
Jean-Pierre BRAILLARD, General Manager V.T.C.Brussels: ” Er is een brand ontstaan in het atelier van de trucks. Het personeel kon de werkplaats op tijd verlaten. Er was een beperkte brand maar er is vooral rookschade.”

De lokale politie Sint-Pieters-Leeuw stelde een perimeter in op de site van het bedrijf doch het verkeer diende niet omgeleid te worden.

De brand was snel geblust door brandweer Brussel en bleef  beperkt tot een uitgebrande vrachtwagen. Vier werknemers van de Volvo Truck center  die gepoogd hadden de brand te blussen tot de brandweer aanwezig was waren licht bevangen door de rook en werden preventief ter controle overgebracht naar ziekenhuizen Bracops (Anderlecht) en Molière (Ukkel).

UPDATE 2 :Jean-Pierre BRAILLARD: ” De brand is ontstaan bij laswerken aan een voertuig. Die vrachtwagen is total loss. Voor de rest zoals eerder gezegd veel rookschade. De werknemers hebben nog zoveel mogelijk vrachtwagens proberen buiten te rijden. Hierdoor hebben sommige intoxicatie verschijnselen maar er zijn geen zwaar gewonden.”

Het Volvo Truck Center is een dochter van Volvo Group Belgium NV en heeft sinds 1 februari 2008 zijn vestiging in Ruisbroek(Sint-Pieters-Leeuw).  Als Volvo bedrijfswagendealer biedt het Volvo Truck Center het volledige productenprogramma.
www.volvotruckcenter.be

Share

%d bloggers liken dit: