politieZUUN : – In de Petrus Huysegomstraat in Zuun (Sint-Pieters-Leeuw) heeft een bewoner vanmiddag omstreeks 12.30 u. twee inbrekers op heterdaad betrapt. Het kwam tot een schermutseling, maar niemand geraakte gewond. De inbrekers konden wel met juwelen ontkomen.

Bij zijn thuiskomst stelde de  bewoner vast dat twee personen van Noord-Afrikaanse origine zich in zijn woning bevonden.
De 2 verdachten trachtten te ontkomen en verweerden zich hierdoor door het gooien van keukenstoelen en een ijzeren staaf naar de bewoner en konden tenslotte te voet vluchten in de richting van de wachtkom en de Leeuwerikenstraat.

Er werden uit de woning diverse juwelen gestolen. De daders hadden eveneens een computer klaargezet, maar konden deze door hun plotse vlucht niet meenemen. Ondanks een grootschalige zoekactie door de politiediensten konden de daders ontkomen.

%d bloggers liken dit: