VLEZENBEEK: – Op de wei aan de Baljuwhoeve in Vlezenbeek (Sint-Pieters-Leeuw) wordt met man en macht gewerkt om vandaag de tent op te bouwen voor de 30ste hoebelfeesten.

2009-08-04-voorbereidingen30stehoebelfeesten-1

Dit weekend starten in Vlezenbeek de 30ste Hoebelfeesten meteen met een klapper. Niemand minder dan Natalia komt in de tent een optreden geven met haar Wise Girl Summertour. Wie Natalia aan het werk wil zien in het Pajottenland moet dus vrijdag in Vlezenbeek zijn. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar tegen de gunstprijs van 15 euro in voorverkoop bij de lokale handelaars of op de vernieuwde website www.hoebelfeesten.be .

Omdat er vrijdag 7 augustus heel veel volk verwacht wordt in Vlezenbeek werd er ook een speciaal parking plan uitgewerkt.
Op de Vlezenbeeklaan wordt van aan het kerkhof tot aan de rotonde in het centrum van Vlezenbeek één richtingsverkeer ingevoerd richting centrum Vlezenbeek. Zodat één zijde van de Vlezenbeeklaan kan dienen als parking.
Ook op de Postweg heerst er één richtingsverkeer richting Brussel en ook hier kan men op één zijde parkeren.

2009-08-04-voorbereidingen30stehoebelfeesten-2 2009-08-04-voorbereidingen30stehoebelfeesten-3 2009-08-04-voorbereidingen30stehoebelfeesten-4 2009-08-04-voorbereidingen30stehoebelfeesten-5 2009-08-04-voorbereidingen30stehoebelfeesten-6 2009-08-04-voorbereidingen30stehoebelfeesten-7

(Dubbelklik op de foto’s om ze in groot formaat te bekijken)

2009-08-15-hoebelfeesten-2009Verscheidene van de aanwezige vrijwilligers vandaag die meehelpen met de opbouw nemen zelf speciaal verlof om te kunnen helpen.
Vanaf dit weekend kan iedereen dus genieten van een uitgebreide affiche: Nathalia, beachparty, poppentheater JA-Ja, spel zonder grenzen, hoebelcafé met jong talent, Q-party en als afsluiter boesteringkermis met gratis optreden van Gunther Neefs en afsluitparty!

Bekijk ook het interview (3 juli 2009) met Voorzitter Koen Vander Straeten over het ontstaan van de Hoebelfeesten en de programmatie van de hoebelfeesten 2009 – KLIK HIER

.
Add Sint-Pieters-Leeuw - nieuwssite. Mippin widget

%d bloggers liken dit: