SINT-PIETERS-LEEUW: – De 5de en 6de klassers van Basisschool Don Bosco Sint-Pieters-Leeuw zijn nog tot vrijdag op “hydrodoe” waar ze een spetterende avontuur te beleven.
Zij brengen  dagelijks verslag uit op hun eigen hydrodoe-weblog: http://hydrodoe2009.donboscospl.be

DAG1:
We beleefden vandaag een onvergetelijke dag in de Lilse Bergen. Twee vriendelijke heren wachtten ons op aan het onthaal. Daar kregen we een woordje uitleg over het verloop van de dag. We speelden op een prachtige speeltuin, deden aan waterfietsen, moesten onszelf weten te redden op een vlot en moesten onze eigenhandig gebouwde hut verdedigen.

Rond 16 uur vertrokken we richting de Brink. De kamers werden verdeeld, de fietsen klaargezet voor onze tocht morgen, koffers uitgepakt, … Daarna mochten we onze beentjes onder de tafel schuiven. We kregen eerst kippensoep, daarna puree met worteltjes en een vogelnestje. Het dessert was een stuk fruit.

1 comment

  1. Gag lieveke,
    vermaak je daar goed in al dat water?
    Dikke kussen van Meter en Peter

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: