SINT-PIETERS-LEEUW: – Van 20 tot en met 24 april zitten de leerlingen van ’t populiertje op sportklassen in Genk.
Je kan hun belevenissen volgen via: www.populiertje.be

blog171
DAG1:

Allereerst is onze busreis heel goed verlopen : geen files, vlot verkeer en pret verzekerd. Nadat we zijn aangekomen, werden de kamers verdeeld en koffers uitgepakt. Vervolgens : groot gevecht om ons bedje op te maken. Maar met wat hulp van elkaar en de juffen, ziet het er allemaal redelijk netjes uit…. Na het middagmaal gingen we sporten : muurklimmen, mountainbike… En proper dat we zijn na die eerste dag ! Bij het 4-uurtje hebben we nog wat genoten van de zon of onze uitzonderlijke prestaties nabesproken. Die eerste dag vloog voorbij, snel naar ons bedje en morgen vliegen wij er opnieuw in !

1 comment

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: