Ziekenhuis Inkendaal: Inkendaalstraat  1, 1602  Vlezenbeek
Ziekenhuis Inkendaal: Inkendaalstraat 1, 1602 Vlezenbeek

VLEZENBEEK: – Ondanks de economische crisis is er nog steeds een groot tekort aan verpleegkundigen en verzorgenden. Het ziekenhuis Inkendaal uit Vlezenbeek (Sint-Pieters-Leeuw) en Tempo-Team Medica rekruteren daarom morgen, zaterdag 14 maart, verplegend en verzorgend personeel tijdens een jobdag. 
 
Meer nog dan andere ziekenhuizen uit de regio zoekt Ziekenhuis Inkendaal uit Vlezenbeek actief naar verpleegkundigen en verzorgenden. De instelling kampt ook met een veroudering van de personeelspiramide. Dit is het gevolg van de sterke groei van de instelling in de jaren ’90 die gepaard ging met het aanwerven van een groot aantal nieuwe personeelsleden. Heel wat van deze, toen aangetrokken, ‘jonge’ medewerkers bereiken nu de leeftijdsgrens van 45, waardoor ze kunnen genieten van arbeidsduurverkorting.

“Uitstroom door onder meer ouderschapsverlof, zwangerschapsverlof, loopbaanonderbreking en arbeidsduurverkorting creëert tijdelijke tekorten die met de jaren een structureel karakter kregen. Dit pakken we dynamisch aan door onder meer een jobdag te organiseren op 14 maart”, aldus Ivan De Moor, hoofd van het verpleegkundig departement van Ziekenhuis Inkendaal.

Met de jobdag op 14 maart wil Ziekenhuis Inkendaal in de eerste plaats de geïnteresseerden ter plaatse laten kennismaken met de  troeven en voordelen van werken in het revalidatieziekenhuis met een polikliniek, daghospitalisatie en een ziekenhuisschool voor kinderen .

inkendaal-vlezenbeek-2Op 14 maart 2009 van 10.00 tot 16.00 u. (doorlopend)
in het Ziekenhuis Inkendaal, Inkendaalstraat 1 in Vlezenbeek.

Na een eerste kennismaking volgt een rondleiding. Je krijgt ook de gelegenheid om met onze enthousiaste medewerkers te praten. Zij proberen een antwoord te geven op al jouw vragen.
We zijn op zoek naar (m/v):
• verpleegkundigen A1 en A2
• verzorgenden
• zorgkundigen
• verpleegaspiranten
• Logopediste 30 u/week contract onbepaalde duur
Je bepaalt zélf hoeveel je werkt. Kies voor losse opdrachten, een langdurige interimopdracht of meteen een contract van onbepaalde duur via Inkendaal. Ook (minimum) tweedejaarsstudenten die wat willen bijverdienen zijn welkom.
Inkendaal biedt je:
Gratis hospitalisatieverzekering – gratis groepsverzekering – een aangename werksfeer: een moderne infrastructuur in een groene omgeving – volledige terugbetaling openbaar vervoer – bedrijfsrestaurant.
Wil je meer informatie?
Contacteer Julie of Sophie van Tempo-Team, Brouckereplein 7, 1000 Brussel, tel: 02 250 32 45, medica.brussels@tempo-team.be
Of contacteer Ivan De Moor van Inkendaal, tel 02 531 52 00,personeelsdienst@inkendaal.be
Meer info: www.inkendaal.be en http://www.inkendaal.be/nl/nieuws/documents/JOBDAG.pdf

%d bloggers liken dit: