SINT-PIETERS-LEEUW : – Superster Rapper Kanye West, zette op zijn Internationaal massaal bekeken blog enkele Belgische fotografen in the picture. Waaronder reclamefotograaf Koen Demuynck uit Sint-Pieters-Leeuw.

Foto: Koen Demuynck -  www.koendemuynck.com
Foto: Koen Demuynck - http://www.koendemuynck.com

“Goh, mijn werk duikt wel eens vaker op blogs op”, zo luidt de eerste reactie van Koen Demuynck.
Maar vorige week stonden een tiental van zijn foto’s niet zomaar op een van de vele miljoenen blogs die het internet rijk is, maar wel op dé blog van het ogenblik. Rapper Kanye West houdt zich naast het producen van platen en het ontwerpen van schoenen voor Luis Vuitton en Nike dezer dagen vooral bezig met zijn persoonlijk internetdagboek, dat dagelijks duizenden bezoekers lokt.

Op zes maart zette Kayne  beelden van Koen Demuynck op zijn blog.

http://www.kanyeuniversecity.com/blog/em3106=224629_1__0_~0_1_3_2009_0_0&em3298=&em3282=&em3281=&em3161==

 ” Belgian Photographer Koen Demuynck work can make you wonder what in the world is going on in this picture?!?!? but his attention to detail is what makes his photographs stand out. “, schreef de beroemde rapper.

Koen Demuynck is een 45-jarige fotograaf die al meer dan vijftien jaar in de reclamesector aan de slag is. Zo werkt hij veel voor het reclamebureau Duval Guillaume.

Meer info:  www.koendemuynck.com

%d bloggers liken dit: