VLEZENBEEK: – Vandaag werden op de vakbeurs Horeca Expo in Gent de resultaten van de jaarlijkse internationale bierwedstrijd ‘Brussels Beer Challenge’ 2023 bekendgemaakt. Brouwerij Lindemans behaalde 2 medailles:
• Gouden medaille voor Goyck in de categorie Other Sour Ale
• Zilveren medaille voor Lindemans Oude Gueuze Cuvée René in de categorie Old style Gueuze-Lambic

Foto: Koenraad Goddeau en Geert Lindemans

​Dirk Lindemans: “Met trots kijken we terug op ons indrukwekkende palmares van vorig jaar toen we ons 200-jarig bestaan vierden. Ook dit jaar zijn we verheugd met de prijzen die we al wonnen. Kwaliteit en innovatie zijn onze drijfveren, wat resulteert in een rijkgevulde prijzenkast en een brede waaier van karaktervolle bieren.

Geert Lindemans voegde eraan toe: “We zijn zeer blij dat het Goyck bier wederom de hoofdprijs wegkaapt. De blend van het Toots bier van Koenraad Goddeau en de Lindemans lambiek is ondertussen de referentie in deze categorie geworden en heeft nu de status van een echt kennersbier.”

%d bloggers liken dit: