ZUUN: – Een zonnige herfstdag dus zakten heel wat wandelaars uit het Pajottenland af naar de jaarlijkse Streekbierentocht van Wandelclub Sint-Pieters-Leeuw (4028) met dit jaar wandelingen van 5-12-17-19-22-24-28 km via verkeersarme veld- en landwegen. Nog tot 15 uur ben je welkom in Zonnig Leven.

Heel wat wandelaars kwamen mee wandelen door de vallei van de Zuunbeek naar de Vogelzangbeek in Vlezenbeek, domein Groenenberg,… dit ondanks de vele activiteiten in de regio. Zo was er ook jaarmarkt Lembeek, In Dworp: Feest in het Dorp nav 175 jaar jaarmarkt, Dag van de Trage Wegen,…
Dit jaar konden de deelnemers na hun wandeling ook een bezoekje brengen aan Brouwerij Belgoo.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Noteer nu reeds dat de “Lewe Tocht” volgend jaar doorgaat op 5 mei 2024.
Update: Uiteindelijk namen er 777 deelnemers deel aan de wandeling.

%d