SINT-PIETERS-LEEUW: – Sint-Pieters-Leeuw creëert meer natuur! Zo zorgt het gemeentebestuur voor extra speel- en wandelplezier, frisse lucht en het behoud van biodiversiteit met de aanplanting en inrichting van Ruysbroeckveld: een evolutief park dat een groene oase vormt tussen huizen en bedrijven.


Gemeentebestuur: “Een eerste aanplanting zal plaatsvinden op 2 december 2023. Dit is nog maar een begin, want Ruysbroeckveld is een evolutief park. Dat wil zeggen dat we gefaseerd nieuwe aanplantingen en inrichtingen voorzien. Zo komen er binnenkort een Finse piste en wandelpaden die aansluiten op wijken. In een latere fase komen er ook speelzones en ontmoetingsplekken en voor die invulling vragen we jouw hulp.”

Voor de invulling hiervan is de gemeente op zoek naar ideeën!
Heb jij een leuk idee voor de invulling van de speelzones en ontmoetingsplekken?
Je kan je idee ingeven via het participatieplatform: www.leeuwdenktmee.be/ruysbroeckveld of doormailen naar info@pajot-zenne.be tot 30 oktober 2023 .

Zie ook ons artikel van 29/09/2023 – Gemeente koopt 0,9 ha van OCMW Brussel voor natuurpark Ruysbroecveld

%d bloggers liken dit: