SINT-PIETERS-LEEUW: – Ben jij klaar voor het meest knotsgekke en hilarische feest van het jaar? Maak je klaar voor de “Foute Party Special!” georganiseerd door Smile To Me! vzw. Op zaterdag 28 oktober 2023 gaan we los op onze nieuwe locatie, Merselborre, Schaliestraat 2 te 1602 Vlezenbeek.

Dit evenement is speciaal ontworpen voor anderskinderen, kinderen en jongvolwassenen met een ernstige fysieke en/of mentale beperking, waarbij ze de kans krijgen om helemaal zichzelf te zijn en te genieten van een feestelijke sfeer die volledig is afgestemd op hun behoeften.

Trek je meest foute en grappige outfit uit de kast en bereid je voor op een dag vol plezier, entertainment en verrassingen! We hebben een gevarieerd programma met optredens van goochelaars, zangers en een spectaculaire muziek- , licht- en dansshow.
Daarnaast kun je je haar laten stylen in ons kapsalon, jezelf laten schminken, tattoos versieren, je eigen polsbandjes maken en zelfs je muzikale talenten ontdekken met muziekinstrumenten.
En als je even wilt ontspannen, kun je genieten van de rustgevende klanken van klankschalen in de snoezelruimte of je laten verwennen met een ontspannende massage in de massageruimte.
De “Foute Party Special!” belooft een onvergetelijk evenement te worden waar anderskinderen kunnen lachen, dansen en plezier maken in een inclusieve omgeving.
Mis dit fantastische feest niet! Schrijf je in door een e-mail te sturen naar carine.singele@smiletome.be voor 15 oktober 2023 en reserveer jouw plekje. Wees er snel bij, want de plekken zijn beperkt!

%d