NEGENMANNEKE: – Loop of wandel mee met de Urban Run & Walk. Die zal dit jaar doorgaan op vrijdagavond 13 oktober 2023 en doorkruisen we Negenmanneke waar tal van gebouwen zijn die voor velen herkenbaar zijn maar vanbinnen nog eerder ongekend.

Benieuwd hoe de nieuwe sporthal Wildersportcomplex er uit ziet, wil je graag eens de brouwketels van Bell Vue vanbinnen bekijken of benieuwd hoe drukkerij Daddy Kate er vanbinnen uitziet? Deze en nog tal van andere gebouwen zetten hun deuren voor dit unieke evenement open en kan je op een sportieve manier ontdekken. Op het parcours zal ook extra leuke beleving toegevoegd worden waardoor de Run nog net dat tikkeltje uniek wordt.
We trachten elk jaar ook de route op maat te maken voor mensen in een rolstoel en voor gezinnen met een buggy al is het aangeraden om een begeleider mee te hebben die kan helpen waar nodig.

De start wordt gegeven om 19.30 uur aan het Wildersportcomplex. Deelnemers kunnen opnieuw kiezen om het parcours, dat ongeveer 6 km lang zal zijn, te belopen of te bewandelen. De lopers krijgen ook de mogelijkheid om de route 1 of 2 keer af te lopen. Zoals elk jaar bieden we dit aan als een recreatief evenement en is het dus geen wedstrijd. Aangezien het ‘s avonds doorgaat, raden we de deelnemers aan om een fluovest en hoofdlamp te voorzien voor extra veiligheid.

VVK € 8 of € 1,60 UiTPAS kansentarief
ADK €10 of € 2 UiTPAS kansentarief
Koop tickets via: https://be.ticketgang.eu/orgFrameSaleNew.php?org=11333&event=135250#

%d bloggers liken dit: