SINT-PIETERS-LEEUW: – Vanmiddag organiseerde Kando i.s.m. Betty Van Laethem, het Gemeentebestuur en het Rode Kruis de “20ste rolstoelwandeling” doorheen de gemeente. 95 mensen namen deel en gaven hun opmerkingen en suggesties door aan het gemeentebestuur die meewandelde.

Bekijk onderstaande video over de 20ste wandeling doorheen het centrum van de gemeente en verneem meer over de trappen aan Landhuis De Viron en de rolstoellift die aan het Colomakasteel komt:

Je verplaatsen met een rolstoel verloopt niet altijd op wieltjes. Om dit probleem aan te kaarten wordt jaarlijks een wandeling door een deel van de gemeente georganiseerd.
De wandeling ging dit jaar naar Landhuis De Viron, het Colomapark, Wipwei en het nieuwe lokale dienstencentrum. Daarna werden de aanwezigen uitgenodigd voor een gezellige babbel en traktatie in het parochiecentrum waar Rudi Tastenoe voor de muzikale noot zorgde.
Als aandenken aan deze 20ste editie kreeg iedere deelnemer een koffiemok cadeau.

Deze slideshow vereist JavaScript.

%d