ZUUN: – De derde halte van de  “Muzikale Brouwsels” dit seizoen was vanavond bij artisanale brouwerij Belgoo in de Georges Wittouckstraat 61.

Vrijetijdshuis Brul en brouwerij Belgoo nodigden vanavond DJ Banish uit om voor de muzikale sfeer te zorgen. Heel wat mensen uit Zuun en buurgemeente Beersel waren op de afspraak om gezellig met een biertje bij te praten. Bloemekei, Saisonneke, Bio Blond, Chouke, Keekebisj,… ze werden allen gesmaakt.
Brouwer Jo Van Aert zorgde voor de aanwezigen ook voor een specialeke. Zo konden ze lambiek drinken die Jo even tevoren rechtstreeks van de foeders aftapte onder de gelegenheids-naam “Bikske Lambiek”.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Binnenkort is het nieuwe biertje van Belgoo: “Comptoirplekker” te verkrijgen in enkele café’s en betere drankhandelaren in de regio (zie artikel 24/08/23).

%d bloggers liken dit: