SINT-PIETERS-LEEUW: – Zaterdag had de eerste editie van DANSBAaR plaats aan de feestweide van de Coloma Rozentuin.
De kinderen genoten van de kinderdisco onder een stralende zon. Ze waren niet weg te slagen van de dansvloer. Daarna volgde rock ‘n roll, boombal, Motown Supermacy en een DJ.

DANSBAaR bood verschillende dansstijlen aan en verschillende dansen werden er gratis aangeleerd.
De kinderdisco onder leiding van de Leeuwse Dans & Gymclub vzw was een schot in de roos en de toon voor de hele avond was meteen gezet. Er was een dansinitiatie Rock ’n Roll, Boombal met hun moderne live folkmuziek en kringdans of sliertdans,… Daarna zorgde de liveband “The Motown Supremacy” op het podium voor de sfeer. Drie dames met adembenemende soulstemmen, begeleid door een strakke, funky live band, met een setlist die het publiek meenam door de geschiedenis van Motown Music. De bijhorende danspasjes en glitterjurken deden de sound van Hitsville nog beter tot zijn recht komen. Afgesloten werd er met het “Vintage – uurtje” waarbij een dj de ambiance verzekerde met een mix van plaatjes van vroeger en nu.

Deze slideshow vereist JavaScript.

%d