RUISBROEK: – Het is met grote trots dat vzw De Poel haar nieuwe logo en website  aankondigen.
Als organisatie hebben we een opmerkelijke evolutie doorgemaakt, en we voelen dat het tijd is om onze groei en vooruitgang te weerspiegelen in een eigentijdse branding.
Met de lancering van ons nieuwe logo en website kunnen we niet alleen terugkijken op onze prestaties, maar ook enthousiast vooruitkijken naar de veelbelovende toekomst die voor ons ligt.”

Het verhaal achter onze nieuwe branding
Het kloppende hart van onze vernieuwde identiteit is ons splinternieuwe logo. Een symbool dat met trots onze waarden en visie uitdraagt, en dat het resultaat is van zorgvuldige reflectie en creativiteit. Ons logo is niet zomaar een ontwerp; het is een krachtige representatie van wie we zijn als organisatie en waar we voor staan.
Ons nieuwe logo straalt bovendien positiviteit uit, en kan al onze waarden dynamisch verbeelden. Daarenboven zijn onze nieuwe kleuren levendig en kleurrijk, net zoals onze gasten.”

Een vooruitblik op de toekomst
De lancering van ons nieuwe logo en website biedt ons ook de gelegenheid om vooruit te kijken naar de toekomst. We zijn vastbesloten om te blijven innoveren, onze diensten te verbeteren en nieuwe wegen te verkennen om onze missie van inclusie te vervullen.
Met de herontworpen website willen we een naadloze en boeiende gebruikerservaring bieden aan al onze bezoekers. Het is ons doel om jullie beter te informeren over het reilen en zeilen in De Poel, en om jullie op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen binnen onze organisatie.”
Meer info: https://depoel.be

Huis Ruisbroek – woonondersteuning
In het bruisende centrum van Ruisbroek biedt vzw De Poel een warm thuis aan 17 bewoners. Het huis is opgedeeld in twee gedeeltes, waar beide groepen hun eigen plekjes hebben om te ontspannen.

Allereerst hebben we de Zonnebloem, waar bewoners die vooral behoefte hebben aan rust en basale stimulatie zich thuis voelen. Hier gebruiken velen SMOG als hun voornaamste communicatiemiddel. Bij mooi weer kunnen de bewoners van de Zonnebloem genieten op hun eigen patio.

Anderzijds hebben we de Klaproos, waar bewoners met een betere taalvaardigheid zich bevinden. Deze leefgroep grenst aan een prachtig terras en een tuin, waar onze bewoners vrij kunnen rondlopen en genieten van de frisse buitenlucht.

Toekomst: Poelcafé Vlezenbeek
Meer info zie ons artikel van 21/12/2022 –  23 januari 2023 start 2e fase renovatie voormalige gemeentehuis Vlezenbeek met de binnenafwerking

%d bloggers liken dit: