REGIO: – Levenslang leren en het landschap versterken. Mooie combinatie toch! Regionaal Landschap Pajottenland & Zennevallei heeft weer heel wat cursussen in petto vanaf dit najaar. Steek jij met hen de handen uit de mouwen?
Plukcursus hoogstamfruit.

Hoe weet je wanneer fruit plukrijp is? Veilig met een ladder omgaan, fruit goed en lang bewaren, handige manieren om fruit uit hoogstamboom te plukken… Expert Bruno Vandewinckel zet je op weg om veilig en correct fruit te plukken in een hoogstamboomgaard. We geven je ook uitleg over Goed Geplukt, ons platform om mensen met boomgaarden in contact te brengen met kandidaat-plukkers die op zoek zijn naar fruit. Tip: Breng je lunch mee om na de cursus te picknicken in onze mooie boomgaard.

Wanneer: Zondag 3 september 2023 van 10u tot 13u
Waar: Oude Pastorie, Donkerstraat 21, 1750 Gaasbeek
Prijs: 10 euro
Lesgever: Bruno Vandewinckel
Inschrijven via: www.pajot-zenne.be/agenda/plukcursus-hoogstamfruit

%d bloggers liken dit: