SINT-PIETERS-LEEUW: – Vandaag zijn er heel wat mooi uitgedoste Venetiaanse figuren te bewonderen in het Colomapark.
Het event werd niet op voorhand bekend gemaakt omdat het vandaag eigenlijk een fotowedstrijd is voor bevriende fotografen van de vereniging Regards Venetiens. Maar wie een bezoekje brengt aan het Colomapark kan zeker ook enkele foto’s maken.

De leden van de vereniging Regards Venetiens zijn gek op het carnaval in Venetië en besteden bijzonder veel zorg aan zelfgemaakte Venetiaanse kostuums en handgeschilderde maskers waarmee ze deelnemen aan festiviteiten die normaal duizenden bezoekers lokken.
Een 25 van hun leden zijn vandaag aanwezig in het Colomapark voor een fotoshoot voor bevriende fototgrafen. Ze dienen de Venetiaanse figuren solo te fotograferen of met een speciaal thema zoals de rozen uit de Internationale Rozentuin van Coloma. Hun foto’s mogen deze keer ook niet achteraf bewerkt worden met Photoshop.

Deze slideshow vereist JavaScript.

%d