SINT-PIETERS-LEEUW: – tijdelijk UiTPAS-zomerruilvoordeel! Heel wat mensen lieten aan het Leeuwse vrijetijdshuis BruL weten dat ze de gloednieuwe boulderzaal graag beter willen leren kennen in het Wildersportcomplex . Daarom kan iedereen tijdens de maanden juli, augustus en september 2023 voor 10 UiTPAS-punten 3 euro korting krijgen op de reservatie van onze zaal. Sla je slag en ontdek nieuwe hoogtes met UiTPAS!

Boulderen is een discipline binnen de klimsport en betekent het klimmen van een korte route (zowel verticaal als horizontaal) op een echte of kunstmatige rots (ook wel een boulder genoemd). Omdat je kan klimmen tot een beperkte hoogte (max. 4 meter) is een touw, hulpmiddel of andere beveiliging niet nodig. Op de vloer ligt wel een grote valmat ter bescherming zodat je niet te hard zou vallen.

• In de boulderzaal in het Wildersportcomplex zijn verschillende routes die je kan beklimmen met een verschillend niveau zodat zowel beginners als meer ervaren klimmers zich kunnen uitleven.
• Bij kinderen tot 12 jaar moet er minstens 1 volwassen begeleider aanwezig zijn.
• Verplicht een extra paar indoorschoenen of turnpantoffels meenemen. Ja mag dus niet op schoenen klimmen waarmee je buiten hebt gewandeld. Het is wel toegelaten om op kousen of blote voeten te klimmen.

Sla je slag en ontdek nieuwe hoogtes met UiTPAS!
Voorwaarden UiTPAS-zomerruilvoordeel:
• Enkel op te nemen aan de kassa van het Wildersportcomplex of via reservatie (mail naar sportdienst@sint-pieters-leeuw.be) met vermelding van UiTPASnummer(s).
• Max. 1 korting per persoon per reservatie.
• Max. 10 pashouders die een korting opnemen per reservatie

Heb je de smaak te pakken:
Prijs – Individueel:
• Inwoners van Sint-Pieters-Leeuw: 8 euro per persoon per uur.
• Niet-inwoners van Sint-Pieters-Leeuw: 12 euro per persoon per uur

%d