SINT-PIETERS-LEEUW: – Woensdagnamiddag vond de 17e jeugdnamiddag plaats van Schuttersgilde Sint-Sebastiaan.

Een 15-tal jeugdschutters onder de 18 jaar namen deel. Hugo Pické deken van jeugd van de Schuttersgilde was erg trots voor hun deelname aan dit evenement. Ze kwamen uit verschillende traditionele schuttersverenigingen en St-Pieters-Leeuw.
Volgens Hugo is het de bedoeling om zo veel mogelijk jeugdschutters aan te trekken om zich te amuseren en met mekaar kennis te maken Elke jeugdschutter ontving minstens 1 prijs Eliane trakteerde de jeugdschutters en de organisatoren en medewerkers op een lekkere spaghetti. Het bestuur schonk een ijsje en 2 drankbonnen. Hugo dankte de jaarlijkse vrijwilligers, al de medewerkers en het bestuur voor de steun die hij kreeg om deze jeugdnamiddag te organiseren.

Deze slideshow vereist JavaScript.

%d