SINT-PIETERS-LEEUW: – Vanaf maandag 3 april 2023 zal je een online afspraak kunnen maken voor de gemeentediensten en vanaf 1 juli zal er op woensdag ook in de voormiddag vrije inloop zijn. De huidige werking op afspraak en zonder inloopmoment wordt verlengd tot 30 juni.

Op 1 juli 2023 start de definitieve dienstregeling voor de toekomst. Dit omvat volgende regelingen:
• De vrije inloop (zonder afspraak) voor alle producten van de dienst Bevolking breidt uit. Dat gaat nog steeds door op woensdag, maar zal mogelijk zijn tussen 8 en 12 uur en tussen 13 en 15 uur.
• De dienst Burgerlijke Stand en Vreemdelingen zal enkel op afspraak werken, gelet op de complexiteit van de dossiers. Zo kunnen we steeds een goede dienstverlening verzekeren.
• Op maandag blijven we beschikbaar tot 19 uur en in de maanden juli en augustus behouden we het zomerregime waarin de loketten in de namiddag gesloten zijn.

Jan Desmeth, burgemeester : “Met de opstart van het digitaal afspraaksysteem, de verruiming van he vrije inloopmoment voor producten die in de meeste gevallen minder complex zijn en het werken op afspraak voor dossiers die vaak complexer zijn, willen we de best mogelijke dienstverlening bieden aan onze inwoners.”

%d