ZUUN: – De gemeente wil het binnengebied van het Wilderveld, met het voormalige voetbalveld dat ingesloten ligt tussen de achtertuinen van de omliggende woningen van de Platanenlaan en Esdoornlaan heropwaarderen door een grondige make-over.

Gemeentebestuur: “Het doel is om het terrein aangenamer te maken en speels in te kleden met natuurlijke speeluitdagingen waar kinderen kunnen ravotten, klauteren en klimmen. Om dit naar jullie wensen te kunnen waarmaken, lanceert het gemeentebestuur van Sint-Pieters-Leeuw een ideeënoproep naar buurtbewoners van Wilderveld en andere bewoners van Sint-Pieters-Leeuw. Zo kunnen jullie mee helpen de omgeving beter te maken.”

Geef tot en met 30 november 2022 mee vorm aan dit project door jouw idee te delen via:
https://leeuwdenktmee.be/wilderveld/topics/2273

• Stemming tot 30 november 2022
• Bekendmaking voorjaar 2023
• Uitvoering 2023-2024

%d bloggers liken dit: