ZENNEVALLEI: – Vandaag vond de Hellecross plaats in de weide naast de Bergensesteenweg met ruim 60 deelnemers ook tientallen jongeren gaven het beste van zichzelf .

Eerst was het de beurt aan de volwassenen met de cyclocross van WVZ WielerVrienden Zennevallei die 40 min het beste van zichzelf gaven. De winnaars waren 1 Killian De Grote 2. Wim Feyaerts 3. Michel Meirsman.
Daarna volgde de kindercross van de Wielerschool Pajottenland(5-15j) en de funcross over hindernissen. Alle deelnemende kinderen kregen een medaille en zak met gadgets. Voor de liefhebbers waren broodjes met lekkere barbecueworsten, croque-monsieurs, soep en dranken.
De organisator Pieter Seunens was een tevreden man en dankte de bezoekers en deelnemers voor de talrijke opkomst.

Deze slideshow vereist JavaScript.

%d bloggers liken dit: