SINT-PIETERS-LEEUW: – Op de Bergensesteenweg heeft de aannemer de onderlaag asfalt aangebracht van fase 2A op de weghelft richting Halle.
De komende weken leggen ze het fietspad en de parkeerstroken verder aan. Ook de voetpaden worden nog afgewerkt.
UPDATE 28/10:
Tijdens de herfstvakantie, in de week van 31 oktober, werkt de aannemer niet. In de week van 21 november verplaatst de werfzone en starten de werken op de weghelft richting Brussel. Volgens de huidige planning duurt fase 2b tot midden maart 2023..

Dinsdag 2 augustus starte de aannemer met de werken op het stuk tussen de kruispunten van de Ruisbroeksesteenweg en de Burgemeesterstaat, over een afstand van ongeveer 200 meter.
Er werd een gescheiden riolering, nieuwe fietspaden en brede voetpaden aangelegd. Om plaats te maken voor de fiets- en voetpaden, werd het aantal rijstroken voor de auto’s teruggebracht naar één.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Ruisbroeksesteenweg en Burgemeesterstraat afgesloten tijdens fase 2b
Als in de week van 21 november de werken op de rijweg richting Brussel starten, wijzigt ook de verkeerssituatie
Fietsers kunnen in beide richtingen over het al afgewerkte fietspad.
Doorgaand verkeer op de Bergensesteenweg tussen Halle en Brussel rijdt over de afgewerkte weghelft. Net zoals in de huidige werfsituatie is er één rijstrook per rijrichting.
De Ruisbroeksesteenweg en de Burgemeesterstraat zijn afgesloten voor verkeer. Er is een omleiding via de Eugène Ghijsstraat en de achterliggende gemeentelijke wegen om op je locatie te geraken.

%d bloggers liken dit: