VLEZENBEEK: – Na de succesvolle editie van vorig jaar in Ruisbroek, organiseerde Vrijetijdshuis BRUL vanavond opnieuw een Urban Run, dit jaar in Vlezenbeek.
De 260 deelnemers doorkruisten ook nu verschillende gebouwen die niet uit het Vlezenbeekse straatbeeld weg te denken zijn, maar voor velen vanbinnen nog onbekend waren.

De Urban Run was geen wedstrijd maar louter een recreatief gebeuren. Men kon kiezen om het parcours 1 of 2 keer te lopen of te wandelen. Over het hele parcours werden enkele extra leuke belevingen voorzien waardoor de run zowel op maat was van de sportieve als de recreatieve sportbeoefenaar.

De deelnemers trokken tijdens hun tocht van ongeveer 6km door het revalidatieziekenhuis Inkendaal dat al vele jaren gekend is om zijn expertise in het revalideren van mensen met complexe aandoeningen. Daarnaast doorkruisten ze ook nog Nechly, Dorp 17, Aterlier 24, Ave Maria lagere school, De Pastorij, Ave Maria kleuterschool, Voetbal SK Vlezenbeek, Brouwerij 4 Pajot, Schuur Keymolen, kledingwinkel Boomerang Kids en de Merselborre.

Deze slideshow vereist JavaScript.

%d bloggers liken dit: