SINT-PIETERS-LEEUW: – Vandaag had in Zonnig Leven het jaarlijks evenement van de vzw Smile to me! voor ‘anderskinderen’ door. Daar ze hun 10-jarig bestaan vieren, blikten ze ook terug op hun mooiste momenten, onder het thema “10 om terug te zien!”.

Nathalie Rahoens van Smile To Me !: ” ‘Anderskinderen’ zijn kinderen en jongeren meteen zware fysische en mentale beperking. Net zoals hun broers, zussen, mama’s en papa’s zijn ook zij dol op feestjes. Helaas zijn de meeste feestjes niet aangepast aan de noden van de ‘anderskinderen’, om die reden zetten de vrijwilligers van Smile to me! de handen in elkaar om een feest te bouwen aangepast aan de behoefte van de ‘anderskinderen‘.
Niet alleen de ‘anderskinderen’ maken we gelukkig, ook zorgen we ervoor dat hun ouders of begeleiders ervaringen en tips onderling kunnen uitwisselen.

De aanwezigen genoten vanmiddag oa op de aangepaste kermismolen waar ook rolstoelgebruikers plezier op beleefden. Er was een uigebreid animatie programma dankzij heel wat vrijwilligers. Wie het rustiger aan wou doen kon terecht in de snoezelruimte. Kortom het team van smile to me! had aan iedereen gedacht zodat het een super fantastische namiddag werd.

Deze slideshow vereist JavaScript.

1 comment

  1. Proficiat a toutes les personnes qui organisent les occupations pour touts ces enfants et adultes 🌻💐💖♥️❤️

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: