SINT-PIETERS-LEEUW / LENNIK: – Alle organisaties die werken voor en met kinderen en jongeren tot 18 jaar in Lennik en/of Sint-Pieters-Leeuw (organisaties voor jeugdzorg, jeugdbewegingen, sociaal-culturele organisaties, sportclubs, scholen, jeugdhuizen, kinderopvang, buitenschoolse opvang …) kunnen bij het Fund for Future een project indienen. Indienen kan tot 13/10/2022.

Het recent opgerichte Fund for Future (Koning Boudewijnstichting) steunt projecten rond jeugd- en kinderwerking in de gemeentes Lennik en Sint-Pieters-Leeuw. Het fonds investeert hiermee lokaal in toekomstige generaties voor een duurzame en solidaire maatschappij.
Het fonds richt zich tot organisaties en verenigingen die kinderen en jongeren tot 18 jaar ondersteunen. Het kan gaan om fysieke, sportieve, culturele, artistieke of sociale activiteiten. Ze zetten aan tot engagement, smeden lokale, sociale banden, inclusie en solidariteit.

Selectiecriteria
• Het project komt ten goede van kinderen en jongeren uit Lennik en/of Sint-Pieters-Leeuw
• Het project moet sociaal zinvol zijn en concrete impact hebben;
• Het project draagt waarden van solidariteit uit;
• Het project is uitvoerbaar (geschikte partners hebben, beschikken over de nodige vergunningen en het juiste materiaal);
• Het budget moet aangepast zijn aan de ambitie van het project.

Fund For Future maakt voor deze oproep een totaal budget van 20.000 euro vrij. De organisaties die zich kandidaat stellen, kunnen steun vragen tot maximum 4.000 euro.

Meer info: www.fundforfuture.be – jeugddienst@sint-pieters-leeuw.be – 02 371 14 27

%d bloggers liken dit: