SINT-PIETERS-LEEUW: – ‘Vive le Vélo la Vuelta’ met Karl Vannieuwkerke is vanaf vanavond 7 dagen te gast in het Colomapark. Na de oproep gisteren voor publiek werd de redactie overstelpt met mails. Per avond zijn er 50 gelukkigen die de uitzending aan het Colomakasteel van kortbij kunnen meemaken.

Vanavond om 22.10u kan je op één (VRT) kijken naar Vive Le Vélo. Aan de tafel van Karl schuiven Cian Uijtdebroeks, Jurgen Van den Broeck en José De Cauwer aan als gasten.

Om deze uitzending te realiseren is al de hele dag een team bezig met de opbouw van de set in het Colomapark. Camera’s, licht, klank, captatiewagen, stroomgroep, satellietwagen er komt heel wat bij kijken bij een uitzending.

Deze slideshow vereist JavaScript.

In de regio wordt vooral vanuit toeristische hoek enthousiast gereageerd op de extra tv-aandacht die zo naar het Pajottenland gaat met Remco Evenepoel als ambassadeur.
UPDATE: De avond foto’s

Deze slideshow vereist JavaScript.

%d bloggers liken dit: