ZUUN: – Vanmorgen werd juf Vera Vandersteen met paard en koets opgehaald voor haar laatste rit naar de Sint-Lutgardisschool. Alle kleuters,  lagere school leerlingen en leerkrachten stonden haar op te wachten aan de schoolpoort om haar een warm ontvangst te geven en te overladen met bloemen.

Na 41 jaar les gegeven te hebben verlaat Vera Vandersteen de school. Zij zette zich steeds met hart en ziel in voor de kleuters. Zelf was ze tot 1972 leerling van de school. Vera gaat nu genieten van haar pensioen al zal ze morgen wel al present zijn op de klusjesdag. Verder gaat ze nog meer genieten van de kleinkinderen en blijft ze het project Rainbow4kids steunen.

Na het warme onthaal en ontbijt met de collega’s dacht Vera dat de feestelijkheden voorbij waren en er rustig naar de eucharistie viering kon gegaan worden. Maar daar dachten haar collega’s,de leerlingen en kleuters anders over. Na enkele minuten veranderde de bedankingsmis in een ‘bedankt Vera’ huldiging. Haar kinderen en kleinkinderen kwamen de kerk binnen en alle klassen en ook het lerarenteam brachten een aangepast liedje, knutselwerkje,… Juf Vera werd overdonderd door emoties door alle aandacht.

Bekijk onderstaande korte video-impressie:

 

Het laden van onderstaande foto-diashow kan even duren door de hoeveelheid foto’s:

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

4 comments

  1. Proficiat Veraatje…..zeer mooie film en aandenken, geniet nu maar van je pensioen. Daar zullen we zeker eentje op drinken😉😘.

  2. Na 41 jaar is dit zeker en vast een Welverdiende pensioen. Proficiat juf Vera. Geniet van je vrije tijd. Mama van Éden & Olivia

  3. PROFICIAT Vera! Gefeliciteerd met deze indrukwekkende loopbaan! Zo te zien…word ge op handen gedragen. Geniet van uw welverdiend pensioen! Ik zwaai even vanuit Nederland

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: