RUISBROEK: – Vanavond organiseerde Buurthuis 1601 een infoavond voor de buurtbewoners van Ruisbroek.

Zo konden de buurtbewoners en de medewerkers van het Buurthuis elkaar wat beter leren kennen. Het Buurthuis is een leuke plaats waar veel mogelijk is en dit ook voor volwassenen.

Eerst kregen de aanwezigen een rondleiding en werden alle activiteiten er daar plaatsvinden uitgelegd door Sofie en Wim van de groep intro; Vandaag kregen de bewoners inspraak en mochten ze hun wensen, suggesties neerschrijven en kenbaar maken. Welke eventuele acties,culturele activiteiten, bezigheden, uitstappen , workshops ze graag in de toekomst zouden doen met het buurthuis. Er zijn fietsen , steps, kikkertafel, pingpongtafels, biljarttafel, tv. voor videospellen. boksbal ter beschikking.
Nu willen de medewerkers samen met de mensen uit de buurt een bar realiseren om het nog gezelliger te maken. Een aanrader dus om eens een kijkje te nemen in het buurthuis. Er is voor elk wat wils, voor groot en klein.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Buurthuis 1601 is ontstaan uit een samenwerking tussen de gemeente Sint-Pieters-Leeuw en Groep INTRO vzw.
Meer info: buurthuis1601@groepintro.be – 0472 80 02 52 – www.facebook.com/buurthuis1601 – Kerkstraat 10 te Ruisbroek

%d bloggers liken dit: