SINT-PIETERS-LEEUW: – De winter loopt stilaan naar zijn einde dus… de amfibieën worden langzaam wakker. Ook dit jaar gaat Natuurpunt Leeuwse Natuurvrienden de padden, salamanders en kikkers helpen om veilig de straat over te steken. De overzet start op 19 februari 2022.

Alle helpende handen welkom op 19 februari om de padden-afsluiting te plaatsen aan de Hoogstraat, maar ook de weken nadien om de beestjes te helpen overzetten.

De voorbereidingen zijn in volle gang en op donderdag 3 februari om 20 uur houden we een info-moment : praktische info, soorten amfibieën, afspraken,…. Deze info-avond zal on-line doorgaan. Wie graag meedoet: stuur ons je e-mailadres in een bericht naar leeuwse_natuur@yahoo.com en dan krijg je de vergaderlink doorgestuurd van Rob, onze vrijwilliger.

%d bloggers liken dit: