SINT-PIETERS-LEEUW: – Op maandag 18 en dinsdag 19 oktober zal ons land voor de achtste keer deelnemen aan de prestigieuze wedstrijd, het wereldkampioenschap bakkerij “Mondial Du Pain” in Nantes deze keer met Chef Stefan Vandaele, bakker uit Brugge en Guilliaume David Bakkerszoon uit Oostende.
Guido Devillé uit Sint-Pieters-Leeuw (actief gepensioneerde bakker en coach van verschillende jongeren die deelnemen aan wedstrijden) zal fungeren als nationale coach.

Na maanden van voorbereiding samen met het team “Les Ambassadeurs Du Pain.be” en “Aspirant Baker” is de ploeg klaar. België behaalde reeds 3 keer een derde plaats en een eerste plaats “Best Of Mondial Du Pain 2016”(ploeg waar Guido deel van uit maakte als chef) en een tweede plaats “Best Of Mondial Du Pain 2018 (Guido als coach) en tal van categorie prijzen.

%d bloggers liken dit: