PROS-FM-logoREGIO: – Radio Pajot1 en radio Pros worden samen ProsFm. In Sint-Pieters-Leeuw te beluisteren op 105.9Fm.

De bestuursploeg en medewerkers van Pajot1, dat in het Pajottenland over 2 radio-erkenningen beschikt (Pajot1 en MooyZo), kwamen samen met de medewerkers van Pros tot een match made in heaven.

Tot eind 2017 beschikte Pros over een fm frequentie, maar verkreeg daarna helaas geen nieuwe erkenning en beschikte dus niet langer over een fm frequentie. Pros deed vanaf dan noodgedwongen verder via internet met een te bewonderen doorzettingsvermogen.

Dit was de ploeg van Pajot1 niet ontgaan en in een streven om in deze coronatijden alle bevolkingsgroepen maximaal te bereiken, en dus ook ouderen en woonzorgcentra, bekeken ze de mogelijkheden om de radiomakers van het internetstation Pros terug een fm platform te bieden. De programmeringen werden naast elkaar gelegd, en zodoende kwam de samenwerking tot stand. Vanaf 1 april maakt de radio dan ook, onder de nieuwe naam PROSFM, een doorstart met het beste van Pros en Pajot1. Een nieuwe naam, nieuwe jingles en een nieuw logo.

PROSFM is in het hele Pajottenland en omliggende te beluisteren op FM 106.4 (vanuit Asse), 105.9 (vanuit Schepdaal) en 103.9 (vanuit Gooik). PROSFM.BE

%d bloggers liken dit: