VLEZENBEEK: – Alle schoolgaande kinderen van Sint-Pieters-Leeuw konden zelf kaftpapier ontwerpen in het kader van de boekenkaftdag Ezelsoor die jaarlijks georganiseerd wordt door de Leeuwse Jeugddienst.
De winnaar werd vandaag in de klas verrast: Alies Hendrickx uit het derde leerjaar van de Ave Maria basisschool. Haar ontwerp zal op grote vellen tot kaftpapier gedrukt worden en gebruikt worden tijdens de boekenkaftdag op woensdag 4 september 2019 in Zonnig Leven.

2019-06-25-winnaar-kaftpapier-ezelsoor.jpg
Als beloning kregen zij en haar klasgenootjes van schepen voor Onderwijs en Jeugd, An Speeckaert een leuke verrassing.

4 september 2019 – Ezelsoor
Aan het begin van het schooljaar organiseert de jeugddienst van Sint-Pieters-Leeuw in samenwerking met de Culturele centra, jeugddiensten en bibliotheken uit de buurt Ezelsoor. Gezinnen krijgen tijdens Ezelsoor de kans om gratis schoolboeken te kaften met door kinderen en jongeren ontworpen kaftpapier.

1 comment

  1. Gisterennamiddag ging ik mijn dochtertje van de school halen maar wat bleek, ze zweefde op een wolkje… enthousiast, knalrood van opwinding (en misschien ook een beetje van de warmte) en helemaal extatisch kwam ze met een zakje geschenkjes naar mij toegelopen. “Mevrouw Ezelsoor vond mijn papier het mooiste, mama!!!! Er waren zóóveel mooie, zelfs mooiere tekeningen maar toch vond mevrouw Ezelsoor de mijne het mooiste!!!”
    Dus mevrouw Ezelsoor bedankt voor de geschenkjes maar vooral bedankt voor de onvergetelijke herinnering en het super leuke initiatief!
    Ik weet alvast op welk kaftpapier ik het volgende schooljaar een heel jaar mag kijken 😉
    Annelies ( mama Alies Hendrickx)

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: